Oţelul Galaţi s-a calificat în finala Cupei României, datorită unui autogol al lui Chipciu

Finala Cupei României se joacă între Oţelul Galaţi şi Corvinul Hunedoara, după ce echipa lui Dorinel Munteanu a învins joi pe U Cluj cu 2-1 (1-1), în a doua semifinală a competiţiei. Golul victoriei gazdelor a fost marcat în proprie poartă de Alexandru Chipciu, în minutul 90.

2566 afișări
Imaginea articolului Oţelul Galaţi s-a calificat în finala Cupei României, datorită unui autogol al lui Chipciu

Sursa foto: Facebook

Oţelul a deschis scorul prin Cisse, care a marcat pentru gazde cu o lovitură de cap din marginea careului mic, după o centrare a lui Bodişteanu (1-0, min. 12).

Oaspeţii au preluat iniţiativa şi până la finalul primei reprize au reuşit să egaleze din penalty. Şuturile lui Roger şi Bic au trecut pe lângă poartă, în schimb Nistor a executat fără emoţii de la punctul cu var pentru 1-1 (min. 45+1) la pauză.

Repriza a doua l-a scos în evidenţă pe Pap, ale cărui intervenţii au făcut meciul să meargă spre prelungiri.

Cujenii au cedat pe final, la un atac al oţelarilor, gazdele preluând conducerea printr-un autogol al lui Chipciu, după o fază confuză în faţa porţii (2-1, min. 90).

Oţelul Galaţi se califică astfel în finală, unde va întâlni revelaţia ediţiei, pe Corvinul Hunedoara, care a eliminat miercuri pe FC Voluntari.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici