Oţelul Galaţi s-a calificat în turul doi preliminar al Cupei UEFA

Echipa Oţelul Galaţi s-a calificat în turul doi preliminar al Cupei UEFA, după ce a învins, sâmbătă, în deplasare, cu scorul de 2-1 (1-1), formaţia Trabzonspor, în manşa secundă a finalei Cupei UEFA Intertoto.

5 afișări
Imaginea articolului Oţelul Galaţi s-a calificat în turul doi preliminar al Cupei UEFA

Oţelul Galaţi s-a calificat în turul doi preliminar al Cupei UEFA

Oţelul, care a câştigat tot cu scorul de 2-1 şi meciul tur, disputat săptămâna trecută, la Galaţi, îşi va cunoaşte adversara din turul doi preliminar al Cupei UEFA la 3 august, când va avea loc tragerea la sorţi. Partidele din turul doi preliminar al Cupei UEFA sunt programate la 16 şi 30 august.

În meciul de sâmbătă, golurile gălăţenilor au fost înscrise de Szekely '12 şi Jula '90 (penalti). Pentru Trabzonspor a marcat Ceyhun '8.

Trabzonspor a deschis scorul în minutul 8, prin Ceyhun Eriş, după o pasă de la Gokdeniz. Oţelul a egalat în minutul 12, prin Janos Szekely şi a înscris din nou în ultimul minut de joc, când arbitrul a acordat penalti după un henţ în careu al lui Adnan. Lovitura de la 11 metri a fost transformată de Emil Jula.

Oţelul Galaţi este a doua reprezentantă a României în turul doi preliminar al Cupei UEFA, după CFR Cluj. O altă echipă din România care ar putea ajunge în preliminariile Cupei UEFA este Gloria Bistriţa, care întâlneşte pe Atletico Madrid la ora 23.00, în manşa secundă a finalei Intertoto, după ce în meciul tur s-a impus, cu scorul de 2-1. România va mai fi reprezentată în Cupa UEFA de Rapid, care va intra în competiţie în turul întâi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici