Otto Rehhagel refuză să vorbească despre viitorul său la naţionala Greciei

Selecţionerul german al naţionalei Greciei, Otto Rehhagel, a refuzat să răspundă la întrebările privind viitorul său pe banca tehnică a echipei elene, după ce campioana europeană en-titre a pierdut, cu Spania, scor 1-2, şi ultimul meci din grupa D de la Campionatul European.

20 afișări
Imaginea articolului Otto Rehhagel refuză să vorbească despre viitorul său la naţionala Greciei

Otto Rehhagel refuză să vorbească despre viitorul său la naţionala Greciei (Imagine: Mediafax Foto / AFP)

"Suntem aici pentru a vorbi doar despre meci, despre nimic altceva", a replicat iritat Rehhagel, la conferinţa de presă de după ultimul meci al grecilor de la Euro-2008. "Ocup această funcţie de şapte ani şi am încercat întotdeauna să fac maximum posibil pentru fotbalul elen. (...) N-am spus niciodată că vom câştiga cu 3-0 în faţa Rusiei sau Suediei şi cu 6-0 contra Spaniei", a adăugat antrenorul german care a condus Grecia spre cucerirea titlului continental în 2004.

Înfrângerile din grupa D de la Euro-2008, 0-2 cu Suedia, 0-1 cu Rusia şi 1-2 cu Spania au făcut din Grecia singura echipă care părăseşte competiţia fără niciun punct, dar Federaţia elenă a anunţat, marţi, că Otto Rehhagel va ocupa în continuare postul de selecţioner. "Vom continua împreună până în 2010. E uşor să schimbi antrenorul, dar forţa acestei echipe a constat întotdeauna în încredere şi susţinere reciprocă", a declarat preşedintele forului fotbalistic din Grecia, Vassilis Gagatsis, citat de publicaţia Kathimerini.

Reprezentativa Greciei, campioana europeană en-titre, a părăsit Euro-2008, miercuri, fără niciun punct în trei meciuri, după ce a fost învinsă, scor 2-1 (0-1), de selecţionata Spaniei, deja calificată pentru sferturi, în ultima etapă a grupei D.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici