Ovidiu Haţegan va arbitra meciul Belarus - Franţa, în preliminariile Campionatului Mondial din 2018

Arbitrul român Ovidiu Haţegan va oficia la centru meciul Belarus - Franţa, programat pe 6 septembrie, în preliminariile Campionatului Mondial din 2018, potrivit site-ului oficial al Federaţiei Române de Fotbal.

329 afișări
Imaginea articolului Ovidiu Haţegan va arbitra meciul Belarus - Franţa, în preliminariile Campionatului Mondial din 2018

Ovidiu Haţegan va arbitra meciul Belarus - Franţa, în preliminariile Campionatului Mondial din 2018 (Imagine: Mircea Rosca/ Mediafax Foto)

Începutul lunii septembrie va consemna startul campaniei europene de calificare la Campionatul Mondial care va fi găzduit peste doi ani de Rusia. Pentru fotbalul din România, prima etapă a preliminariilor nu va însemna doar debutul echipei naţionale, care va întâlni Muntenegru pe 4 septembrie, de la ora 21:45, la Cluj-Napoca, pe Cluj Arena, ci şi prima delegare a unei brigăzi de arbitri de la noi din ţară.

După ce anul acesta a oficiat partide la Campionatul European şi Jocurile Olimpice, Ovidiu Haţegan a fost delegat la un meci din preliminariile Campionatului Mondial. El va conduce la centru partida din grupa A, dintre Belarus şi Franţa, programată pe 6 septembrie, de la ora 21:45, ora României, pe stadionul Borisov Arena din Borisov.

Haţegan va fi ajutat la linii de către Octavian Şovre şi Sebastian Gheorghe, în timp ce Sebastian Colţescu va fi al patrulea oficial, observatori fiind austriacul Fritz Stuchlik (pentru arbitri) şi finlandezul Teuvo Holopainen (delegat UEFA).

Cu o zi înaintea acestei partide, vicepreşedintele Comisiei Centrale a Arbitrilor, Alexandru Deaconu, va fi observator de arbitri la o altă partidă din preliminariile Cupei Mondiale. El a fost delegat la meciul dintre Georgia şi Austria, care se va disputa luni, 5 septembrie, de la ora 19:00, ora României, pe stadionul Boris Paichadze Dinamo Arena din Tbilisi.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici