JOCURILE OLIMPICE 2016: Ovidiu Haţegan, desemnat al patrulea oficial la meciul Mexic - Germania

Arbitrul Ovidiu Haţegan, în vârstă de 36 de ani, va fi al patrulea oficial al partidei Mexic - Germania, din cadrul turneului masculin de fotbal al Jocurilor Olimpice de la Rio de Janeiro, informează site-ul Federaţiei Române de Fotbal.

223 afișări
Imaginea articolului JOCURILE OLIMPICE 2016: Ovidiu Haţegan, desemnat al patrulea oficial la meciul Mexic - Germania

JOCURILE OLIMPICE 2016: Ovidiu Haţegan, desemnat al patrulea oficial la meciul Mexic - Germania (Imagine: Mircea Rosca/ Mediafax Foto)

După ce Teodora Albon şi Petruţa Iugulescu au fost delegate la meciul de deschidere al turneului feminin, Suedia - Africa de Sud, scor 1-0, ziua de joi va consemna debutul unui alt arbitru român în competiţia de la Rio de Janeiro: Ovidiu Haţegan.

Haţegan a fost desemnat al patrulea oficial la meciul Mexic - Germania, programat joi, de la 23:00, ora României, pe stadionul Itaipava Arena Fonte Nova din oraşul Salvador, statul Bahia. La centru va oficia iranianul Alireza Faghani, ajutat la linii de conaţionalii Reza Sokhandan şi Mohammadreza Mansouri.

La turneul olimpic de fotbal se mai află alţi doi arbitri din România, asistenţii Octavian Şovre şi Sebastian Gheorghe, care vor face brigadă cu Ovidiu Haţegan, atunci când acesta va fi desemnat arbitrul principal al unui meci de la Jocurile Olimpice. 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici