Ovidiu Herea a semnat un contract pe doi ani cu FC Viitorul

FC Viitorul a anunţat miercuri pe site-ul oficial că a obţinut serviciile mijlocaşului Ovidiu Herea (32 de ani) pentru următoarele două sezoane.

212 afișări
Imaginea articolului Ovidiu Herea a semnat un contract pe doi ani cu FC Viitorul

Ovidiu Herea a semnat un contract pe doi ani cu FC Viitorul

"Ovidiu Herea a devenit jucătorul formaţiei FC Viitorul. Atacantul originar din Bucureşti a semnat un contract cu gruparea condusă de Gheorghe Hagi până în vara anului 2019. Clubul nostru îi urează bun venit şi evoluţii foarte bune în tricoul Viitorului lui Ovidiu Herea!", scrie fcviitorul.ro.

Născut pe 26 martie 1985, Ovidiu Herea a mai evoluat în Liga 1 pentru FC Naţional, Rapid Bucureşti, Pandurii Târgu Jiu şi Concordia Chiajna, iar în străinătate a jucat pentru FC Sion (Elveţia) şi Skoda Xanthi (Grecia).

În partea a doua a sezonului recent încheiat, Herea a jucat 18 meciuri pentru Concordia Chiajna şi a reuşit să marcheze două goluri şi să dea două pase decisive.

Ovidiu Herea are două selecţii şi un gol marcat la prima reprezentativă a României.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici