Kim Clijsters o susţine pe Simona Halep la Roland Garros: Se apără bine. Este mai agresivă ca altele

Fosta jucătoare de tenis Kim Clijsters, în vârstă de 33 de ani, o vede favorită pe Simona Halep (4 WTA, 25 de ani) la câştigarea ediţiei din acest an a turneului de la Roland Garros (Franţa), dotat cu premii în valoare totală de 16.700.000 de euro.

515 afișări
Imaginea articolului Kim Clijsters o susţine pe Simona Halep la Roland Garros: Se apără bine. Este mai agresivă ca altele

Kim Clijsters o susţine pe Simona Halep la Roland Garros: Se apără bine. Este mai agresivă ca altele

Belgianca ştie şi care sunt atuurile care o diferenţiază pe Halep de restul jucătoarelor: agresivitatea şi viteza de deplasare. Câştigătoare a patru turnee de Mare Şlem în carieră, Clijsters şi-a ales favoritul şi în proba masculină.

"La feminin o văd favorită pe Simona Halep. Este o jucătoare care se apără bine, este mai agresivă ca altele şi foarte rapidă. Şi Elina Svitolina este o foarte bună jucătoare, puternică şi agresivă. Dar preferata mea este Caroline Wozniacki, chiar dacă va fi greu pentru ea", a spus Clijsters. La masculin, Clijsters speră să câştige Rafael Nadal: "Dacă va câştiga pentru a zecea oară la Roland Garros, va fi cea mai mare performanţă din istoria tenisului masculin. Ar fi incredibil".

În vârstă de 33 de ani, Clijsters a triumfat la turneele de Mare Şlem de la Australian Open (2011) şi US Open (2005, 2009, 2010).

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici