Meciurile Irinei Begu şi Ralucăi Olaru, amânate din cauza condiţiilor meteo

Meciurile jucătoarelor române de tenis Irina Begu şi Raluca Olaru, pe care trebuiau să le joace în sferturile de finală ale probei de dublu, au fost amânate după ce ploaia a dat peste cap programul stabilit de organizatori.

390 afișări
Imaginea articolului Meciurile Irinei Begu şi Ralucăi Olaru, amânate din cauza condiţiilor meteo

Meciurile Irinei Begu şi Ralucăi Olaru, amânate din cauza condiţiilor meteo

Irina Begu şi Raluca Olaru, alături de partenerele lor, Olga Savchuk şi Saisai Zheng, trebuiau să joace pentru un loc în semifinalele probei de dublu împotriva perechilor Yung-Jan Chan/Martina Hingis (Taiwan/Elveţia), cap de serie numărul trei, şi Ashleigh Barty/Casey Dellacqua (ambele din Australia). Partidele celor două programate pe terenul 1, respectiv doi.

Conform anunţului făcut de organizatori, meciurile de pe cele două terenuri au fost amânate şi se vor juca miercuri, când este programat şi meciul Simonei Halep cu Elina Svitolina.

Turneul de la Roland Garros (Franţa), al doilea de Mare Şlem al anului, este dotat cu premii în valoare totală de 16.700.000 de euro.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici