Halep - Svitolina, în "sferturi" la Roland Garros. Ziua, ora la care se joacă şi unde se vede meciul

Calificată pentru a doua oară în carieră în sferturile de finală de la Roland Garros, Simona Halep va juca împotriva ucrainencei Elina Svitolina, miercuri, de la ora 15:00. Organizatorii vor decide marţi dacă partida va fi programată pe Philippe Chatrier, cea mai mare arenă a complexului din capitala Franţei, sau pe Suzanne Lenglen.

7564 afișări
Imaginea articolului Halep - Svitolina, în "sferturi" la Roland Garros. Ziua, ora la care se joacă şi unde se vede meciul

Halep - Svitolina, în "sferturi" la Roland Garros. Ziua, ora la care se joacă şi unde se vede meciul

Partida se vede în direct la Eurosport, scrie prosport.ro.

Conform programului oficial al turneului, dat publicităţii încă dinaintea începerii competiţiei de la Paris, ultimele două sferturi de finală de pe tabloul feminin sunt programate miercuri, 7 iunie, începând cu ora 15:00, pe arenele Philippe Chatrier, respectiv Suzanne Lenglen, singurele modificări putând să apară în funcţie de starea vremii.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici