Becali a anunţat că s-a înţeles cu Budescu pentru transferul la FCSB: Mâine semnăm contractul

George Becali, finanţatorul FCSB, a anunţat că s-a înţeles cu Constantin Budescu, iar decarul Astrei va deveni jucătorul FCSB-ului, după ce finanţatorul vicecampioanei i-a îndeplinit şi ultima pretenţie financiară.

274 afișări
Imaginea articolului Becali a anunţat că s-a înţeles cu Budescu pentru transferul la FCSB: Mâine semnăm contractul

Becali a anunţat că s-a înţeles cu Budescu pentru transferul la FCSB: Mâine semnăm contractul

Luni seară, omul de afaceri a intrat în direct la Digi Sport şi a dezvăluit că a vorbit cu Florin Lovin, impresarul lui Budescu, iar cei doi sunt mulţumiţi de reţeta financiară propusă de finanţatorul FCSB, care a fost de acord să accepte şi unele prime speciale în fiecare an.

"Noi o să plătim clauza. Ne-am înţeles. Ei au cerut ceva şi eu am spus "da". Am vorbit cu Lovin şi mi-a spus: "Vrea asta, asta şi asta". Şi eu am spus că accept şi mâine semnăm contractul. Au fost pretenţii, dar nu poţi să joci în cupele europene fără jucători valoroşi. El a spus că vrea asta şi asta. Două lucruri. A mai vrut încă ceva în fiecare an, pe lângă pretenţiile...Acum trebuie doar să nu spună "nu" peste noapte", a spus Becali, la Digi Sport.

În urma înţelegerii, Becali va achita clauza de 750.000 de euro din contractul lui Budescu cu Astra, din care mijlocaşul ofensiv va primi nu mai puţin de 300.000 de euro. Pentru fiecare lună petrecută în tricoul roş-albastru, Budescu va încasa un salariu de 15.000 de euro şi, aşa cum spune Becali, va beneficia şi de prime speciale în fiecare an.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici