Chapecoense este liderul campionatului Braziliei, la şase luni după ce avionul în care se aflau membrii echipei s-a prăbuşit în Columbia şi 19 dintre jucători au murit

Chapecoense a învins, luni, în deplasare, cu scorul de 2-0, echipa Cruzeiro, în etapa a 4-a din campionatul Braziliei. În urma rezultatului, formaţia implicată într-un accident aviatic, la sfârşitul lunii noiembrie, se menţine pe primul loc în clasament.

238 afișări
Imaginea articolului Chapecoense este liderul campionatului Braziliei, la şase luni după ce avionul în care se aflau membrii echipei s-a prăbuşit în Columbia şi 19 dintre jucători au murit

Chapecoense, echipa braziliană care a suferit un accident cu avionul în Columbia, anul trecut, este liderul campionatului Braziliei, după primele patru etape

Wellington Paulista, în minutul 27, şi Douglas Grolli, în minutul 47, au marcat golurile învingătorilor.

În clasament, Chapecoense, care a rămas neînvinsă în acest sezon – trei victorii, un egal –, a acumulat 10 puncte şi se află pe primul loc, la egalitate cu Corinthians, dar cu golaveraj mai bun.

Chapecoense: Jandrei - Apodi, Grolli, Ramos Ferreira, Reinaldo - Girotto - Rossi, Antonio, Gunther (Nadson 68'), Arthur (Osman 79') - Paulista (De Melo 87'). Antrenor: Vagner Mancini.

Cruzeiro: Fabio - Hudson (Lennon 46'), Leo, Caicedo, Barbosa - Henrique, Cabral (Robinho 62') - Rafinha (Abila 46'), Thiago Neves, Alisson - Rafael. Antrenor: Mano Menezes.

Avionul cu care echipa de fotbal Chapecoense se deplasa în Columbia pentru finala Cupei Americii de Sud cu Atletico Nacional s-a prăbuşit, pe 28 noiembrie 2016, în apropiere de Medellin. În accident au murit, în total, 71 de persoane.

Şase persoane care se aflau în avion au supravieţuit, dintre care trei fotbalişti, portarul Jackson Ragnar Follmann şi fundaşii Helio Hermito Zampier Neto şi Alan Luciano Ruschel.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici