La ce oră va avea Simona Halep meci cu Svitolina în sferturi la Roland Garros

Jucătoarea română de tenis Simona Halep, locul 4 în clasamentul WTA, va juca miercuri, nu înainte de ora 15:00, cu Elina Svitolina (Ucraina, 6 WTA), în sferturile de finală ale turneului de la Roland Garros (Franţa), dotat cu premii în valoare totală de 16.700.000 de euro.

4818 afișări
Imaginea articolului La ce oră va avea Simona Halep meci cu Svitolina în sferturi la Roland Garros

La ce oră va avea Simona Halep meci cu Svitolina în sferturi la Roland Garros

Meciul dintre cele două a fost programat pe arena Suzanne-Lenglen, după un meci din proba masculină: Dominic Thiem (Austria, 6 ATP) - Novak Djokovic (Serbia, 2 ATP). Jelena Ostapenko (Letonia, 47 WTA) şi Timea Bacsinszky (Elveţia, 30 WTA) au acces deja în semifinalele turneului de la Paris, după ce au trecut de Caroline Wozniacki (Danemarca, 11 WTA) şi Kristina Mladenovic (Franţa, 14 WTA).

Într-un alt meci din sferturile de finală se vor înfrunta Caroline Garcia (Franţa, 27 WTA) şi Karolina Pliskova (Cehia, 2 WTA), confruntare programată pe arena centrală, Philippe Chatrier, tot după un meci din proba masculină: Pablo Carreno Busta (Spania, 20 ATP) - Rafael Nadal (Spania, 4 ATP).

În proba de dublu, Irina Begu şi partenera Saisai Zheng (China) vor juca primul meci pe terenul şase, de la ora 12:00, cu perechea australiană Ashleigh Barty/Casey Dellacqua, în timp ce Raluca Olaru şi Olga Savchuk (Ucraina) le vor înfrunta pe Yung-Jan Chan şi Martina Hingis (Taiwan/Elveţia) în al patrulea meci de pe terenul 1.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici