Ozounidis, după câştigarea Cupei României: „Vom încerca să accedem în grupele cupelor europene ”

Universitatea Craiova a câştigat sâmbătă seara Cupa României, iar antrenorul oltenilor, grecul Marinos Ozounidis îşi face deja planuri pentru sezonul viitor, spunând că a discutat deja despre posibilele transferuri.

2109 afișări
Imaginea articolului Ozounidis, după câştigarea Cupei României: „Vom încerca să accedem în grupele cupelor europene ”

Sursa foto: Mediafaxfoto

„Pentru fani şi pentru spectatori a fost un meci bun. Pentru noi a fost unul foarte, foarte greu. În prima parte am jucat bine, am pasat rapid, am schimbat jocul de pe o parte pe alta, am avut posesia. Apoi, am început să jucăm fără să gândim, să atacăm rapid fără se pregătim atacurile. Sunt aspectele la care va trebui să lucrăm pe viitor, pentru că avem calitatea necesară pentru a îmbunătăţi jocul.”, a spus antrenorul oltenilor la Digi Sport, după câştigarea finalei.

El a ţinut să aprecieze echipa giurgiuveană: „Am spus înainte de meci că Astra e o echipă ce nu a meritat să retrogradeze. Au jucat mai slab şi şi-au pierdut încrederea de sine în play-out, dar au jucători buni, cu calitate.”

Referindu-se la arbitraj Ozounidis a mai spus că e sigur că arbitri nu au făcut greşeli intenţionate, chiar dacă în timpul meciului el a protestat. ”Introducerea sistemului VAR îi va ajuta mult pe arbitri. Acum e timpul să sărbătorim trofeul şi să nu mai discutăm despre arbitraj.”, a adăugat grecul.

Întrebat despre performanţa lui Dan Nistor, care a marcat un gol şi a dat două pase decisive, Marinos Ozounidis a spus: „Dan Nistor, în momentele sale bune e un jucător excepţional, dar el trebuie să înveţe să se controleze mai bine. Avem mulţi jucători buni, avem o echipă bună, dar avem probleme de concentrare şi ca să schimbăm obiceiurile proaste avem nevoie de timp.”

Antrenorul oltenilor a făcut referire şi la planurile de viitor. „Am discutat deja cu patronii despre jucătorii de care mai avem nevoie pentru sezonul următor şi despre modificările ce trebuie să le facem. De acum avem timp mai mult să continuăm discuţiile şi să luăm cele mai bune decizi ca să alcătuim o echipă puternică. Vom încerca să accedem în grupele competiţiilor europene, dar nu e încă momentul să discutăm despre asta. Depindem de transferurile pe care le vom face, de jucătorii pe care îi vom avea.”

„Este foarte greu să jucăm fără fani, ei ne dau un plus de energie, ei ne ajută mult în timpul unui meci, iar uneori pun presiune pe noi. Avem mare nevoie de ei, dar trebuie să învăţăm să ne temperăm în momentele în care fanii pun presiune.”, a concluzionat Ozounidis.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici