(P) PUMA si adidas impreuna pentru Pace

Angajatii joaca fotbal de Ziua Mondiala a Pacii 2009

76 afișări
Imaginea articolului (P) PUMA si adidas  impreuna pentru Pace

PUMA si adidas impreuna pentru Pace

Herzogenaurach, 22 Septembrie 2009 - A fost un meci istoric impotriva unui selectii neobisnuite: Sub comanda a doi CEO - Herbert Hainer (mijlocas) si Jochen Zeitz (portar), angajatii celor doua companii - adidas si PUMA - au jucat fotbal impreuna si unii impotriva celorlalti, in Herzogenaurach, luni 21 septembrie - de Ziua Mondiala a Pacii. Cu sprijinul a peste 700 de suporteri ai ambelor companii, echipa "Black" a celor doi CEO au invins echipa "White" cu 7:5 intr-un meci fascinant. Pentru a veni in sprijinul initiativei PEACE ONE DAY - cele doua companii au trimis un mesaj unic de cooperare amicala.

Ambele echipe ce au fost formate din 40 de angajati ai ambelor companii, plus cativa jurnalisti locali, au demonstrat in incinta sediului general adidas, atat sprijinul lor pentru PEACE ONE DAY, cat si faptul ca sportul poate depasi orice limite si poate promova coabitarea pasnica.

"Meciul nostru comun pentru sprijnul PEACE ONE DAY si Ziua Mondiala a Pacii a fost o experienta unica pentru jucatorii participanti si pentru angajatii nostri. A aratat ca fiecare - inclusiv companiile noastre - isi poate aduce contributia pacii, " au spus cei doi CEO Jochen Zeitz si Herbert Hainer. " Strangerea de mana simbolica intre adidas si PUMA a ajutat la cresterea notorietatii Zilei Mondiale a Pacii si la promovarea non-violentei si a acordurilor de incetare a focurilor. "

Demn de retinut, pentru acest meci memorabil, este ca PUMA si adidas au creat un kit de fotbal in alb si negru , care contine atat cele 3 dungi adidas cat si pisica PUMA. Kitul este o colectie limitata de 80 de bucati, care va fi scoasa la licitatie pentru PEACE ONE DAY.

Jucatori faimosi ca Alexander Hleb - jucator in prima liga a Germaniei la VfB Stutgart si capitanul Nationalei Belarus - au sprijinit aceasta initiativa prin autografele date fanilor in cadrul acestui meci.

Dupa terminarea meciului, angajatii adidas si PUMA au mers impreuna la PUMA Brand Center in Nuremberg pentru a viziona impreuna filmul "The Day after Peace" regizat de actorul si regizorul Jeremy Gilley.

Weekend-ul trecut, ambele companii au preluat mesajul si idea PEACE ONE DAY in stadioanele din Munchen si Stuttgart. La pauza meciurilor FC Bayern Munchen - FC Nuremberg si VfB Stuttgart - FC Cologne, angajatii adidas si PUMA au participat la o tragere de la 11 metri impreuna cu fostul portar de liga intai - Walter Junghans si au distribuit mingi PEACE ONE DAY catre fani.

Companiile adidas si PUMA au fost fondate de catre fratii Rudolf si Adi Dassler in anii '40. Pana cand s-au separat si au mers fiecare pe drumul sau, cei doi frati au detinut o fabrica impreuna - Gebruder Dassler Srpotschuhfabrik unde au produs impreuna pantofi sport . In ultimele decenii, adidas si PUMA au devenit marci globale de mare success. Ambele companii au inca sediul general in Herzogenaurach - Germania.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici