Pădureanu: Gloria a făcut cel mai bun joc în deplasare din acest campionat

Preşedintele clubului Gloria Bistriţa, Jean Pădureanu, a declarat, duminică, după victoria cu FC Vaslui, scor 1-0, că jucătorii formaţiei bistriţene au făcut cel mai bun joc în deplasare din acest sezon.

16 afișări
Imaginea articolului Pădureanu: Gloria a făcut cel mai bun joc în deplasare din acest campionat

Pădureanu: Gloria a făcut cel mai bun joc în deplasare din acest campionat (Imagine: Mircea Rosca/Mediafax Foto)

"Gloria a făcut cel mai bun joc în deplasare din acest campionat. Am ratat foarte mult până la un moment dat. S-a schimbat mentalitatea jucatorilor, e meritul lui Şumudică. Vaslui a avut câteva ocazii în partea a doua, dar şi noi am ratat. În ultimele 20 de minute se putea întâmpla orice, puteau ei marca, să ne egaleze sau să câştige, dar puteam şi noi să mai înscriem. Moraes a scăpat singur cu portarul, dar s-a încurcat. Oricum, Moraes a fost iar unul dintre cei mai buni jucători ai meciului. Ne-a ajutat Dumnezeu şi am obţinut cele trei puncte. Una peste alta, este o victorie meritată. Trebuie să jucăm tot aşa în continuare. Miercuri ne aşteaptă o nouă etapă de foc, cu Craiova. Ne apărăm în continuare necazul, să ieşim din zona minată. Vine Craiova şi e un joc foarte greu, de care pe care", a declarat Pădureanu pentru site-ul oficial al Gloriei Bistriţa.

Echipa Gloria Bistriţa a învins, duminică, în deplasare, cu scorul de 1-0, formaţia FC Vaslui, într-un meci contând pentru etapa a XXI-a a Ligii I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici