Pădureanu: Nu e corect să se câştige campionatul la masa verde

Preşedintele grupării Gloria Bistriţa, a declarat, joi, la finalul întâlnirii pe care conducătorii cluburilor din Liga I au avut-o cu preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, Mircea Sandu, că nu doreşte ca titlul de campioană să se decidă la masa verde.

7 afișări
Imaginea articolului Pădureanu: Nu e corect să se câştige campionatul la masa verde

Pădureanu: Nu e corect să se câştige campionatul la masa verde

"Nu îmi doresc depunctarea echipelor, mi-aş dori să nu se câştige şi să se retrogradeze la masa verde. Eu consider că nu e corect să se câştige campionate şi cupe la masa verde", a declarat Pădureanu.

Oficialul bistriţean crede că regulile de conduită cerute de Mircea Sandu preşedinţilor de cluburi ar trebui introduse în Regulamentul de Organizare a Activităţii Fotbalistice (ROAF). "S-a constatat că s-au făcut nişte declaraţii neconcorde cu realitatea. S-a convenit să fim mai analitici atunci când facem declaraţii. Regulamentele trebuie respectate şi comisiile trebuie să rezolve aceste probleme. Probabil că vor fi trecute şi în ROAF aceste măsuri, vor trece prin Comitetul Executiv. Au substanţă, pentru că e nevoie să iei nişte măsuri pentru a îndrepta o situaţie", a mai spus Pădureanu.

Preşedintele FRF, Mircea Sandu, şi oficialii cluburilor din Liga I s-au întâlnit, la Casa Fotbalului, pentru a discuta comportamentul oamenilor din fotbal, întâlnire în cadrul căreia s-a decis depunctarea echipelor pentru declaraţiile calomnioase ale conducătorilor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici