Pădureanu: Sabău nu pleacă de la Gloria Bistriţa

Preşedintele clubului Gloria Bistriţa, Jean Pădureanu, a declarat, duminică, pentru MEDIAFAX, că nu se pune problema ca antrenorul Ioan Ovidiu Sabău să plece la Dinamo.

2 afișări
Imaginea articolului Pădureanu: Sabău nu pleacă de la Gloria Bistriţa

Jean Pădureanu: Sabău nu pleacă de la Gloria Bistriţa

"Nu mă interesează situaţia de la Dinamo. Nimic în afară de Gloria Bistriţa nu mă priveşte şi nu vreau să comentez. Pot spune doar că nu m-a contactat nimeni de acolo şi chiar dacă ar face-o, aş avea un singur lucru să-i spun: că Neluţu Sabău nu pleacă de la Gloria Bistriţa. Are contract cu noi până în iulie 2008 şi am discutat, zilele acestea cu el, să-l prelungim încă cel puţin un an dacă nu chiar doi", a spus Jean Pădureanu, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Preşedintele Gloriei Bistriţa a mai adăugat că Sabău nu are de ce să fie nemulţumit deoarece clubul a încercat şi face toate eforturile să-i satisfacă cererile. Acestea se referă la asigurarea unei baze materiale, a unor terenuri de pregătire şi condiţii adecvate de joc.

"Jucătorii şi-au luat salariile la timp, noi încercăm să rezolvăm toate cererile lui, aşa încât nu are de ce să plece", a mai spus Jean Pădureanu.

Dinamo a rămas fără antrenor, după rezilierea contractului cu Walter Zenga, iar, potrivit zvonurilor, principalii vizaţi pentru înlocuirea italianului sunt Răzvan Lucescu, în prezent la FC Braşov, şi Ioan Ovidiu Sabău.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici