Panathinaikos Atena a cerut să joace meciurile de acasă ziua pentru că nu poate plăti facturile la electricitate

Clubul elen Panathinaikos Atena, care se confruntă cu grave probleme financiare şi nu poate plăti facturile la electricitate, a cerut, miercuri, să joace meciurile de pe teren propriu în timpul zilei.

133 afișări
Imaginea articolului Panathinaikos Atena a cerut să joace meciurile de acasă ziua pentru că nu poate plăti facturile la electricitate

Panathinaikos Atena a cerut să joace meciurile de acasă ziua pentru că nu poate plăti facturile la electricitate (Imagine: Mediafax Foto)

"Din cauza dificultăţilor prin care trece, clubul Panathinaikos nu îşi poate îndeplini angajemntele financiare în ceea ce priveşte stadionul. Din acest motiv este necesar ca echipa să joace pe timp de zi meciurile de acasă pentru a reduce cheltuielile", se arată într-o scrisoare adresată Ligii şi Federaţiei Elene de Fotbal de Petros Galaktopoulos, preşedintele societăţii care gestionează Stadionul Olimpic din Atena.

Panathinaikos Atena, câştigătoarea a 20 de titluri de campioană a Greciei, a anunţat deja că va părăsi Stadionul Olimpic din ianuarie 2013 din cauza cheltuielilor foarte mari şi va juca meciurile de pe teren propriu pe arena Apostolos Nikolaidis.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici