Pancu: Am condus băut deoarece eram supărat după o ceartă cu soţia mea

Fotbalistul echipei Rapid Bucureşti, Daniel Pancu, a declarat joi, în sala de şedinţe a Judecătoriei Iaşi, că a urcat băut la volan, în 2008, deoarece se certase cu soţia sa.

504 afișări
Imaginea articolului Pancu: Am condus băut deoarece eram supărat după o ceartă cu soţia mea

Daniel Pancu (Imagine: Liviu Chirica/Mediafax foto)

"Am emoţii pentru că nu sunt obişnuit cu acest mediu, eu mă simt ca acasă pe terenul de fotbal. Regret foarte mult cele întâmplate şi sper să nu mai am ocazia vreodată să ajung într-o sală de judecată. Mi-am asumat vina pentru ce s-a întâmplat. Vreau să menţionez că am condus băut deoarece eram supărat după o ceartă cu soţia mea!", a spus Daniel Pancu.

Daniel Pancu a fost trimis în judecată pentru conducere sub influenţa băuturilor alcoolice, după ce în noaptea de 21 spre 22 decembrie 2008, în jurul orei 1.20, fotbalistul, care conducea o maşină în zona Nicolina, a fost oprit de o patrulă de Poliţie pentru că circula pe o stradă cu "Accesul interzis". Fotbalistul a recunoscut că a consumat un litru de vin înainte de a urca la volan. După preluarea probelor biologice, a reieşit că acesta avea o alcoolemie de 2,30 grame la mie în sânge.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici