Pancu: Jucătorii se vor arunca în lac împreună cu George Copos dacă vom câştiga titlul

Atacantul echipei Rapid, Daniel Pancu, a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, că jucătorii vor urma exemplul acţionarului majoritar George Copos şi se vor arunca şi ei în lac dacă formaţia giuleşteană va câştiga titlul în acest sezon.

71 afișări
Imaginea articolului Pancu: Jucătorii se vor arunca în lac împreună cu George Copos dacă vom câştiga titlul

Pancu: Jucătorii se vor arunca în lac împreună cu George Copos dacă vom câştiga titlul (Imagine: Liviu Chirica/Mediafax Foto)

Întrebat ce părere are despre promisiunea făcută de Copos de a se arunca în lac în cazul câştigării campionatului, Daniel Pancu a răspuns: "E campionatul pe care mi-l doresc cel mai mult atunci. Sunt convins (n.r. - că va sări în lac), domnul Copos dacă spune ceva să ştiţi că aşa e (n.r. - ironic)... Şi noi sărim cu el, normal".

Copos se arătase sceptic în ceea ce priveşte câştigarea titlului în urmă cu aproximativ două săptămâni. "Mă arunc în lac, mă las aruncat în lac. Îmbrăcat, la 70 de ani numai îmbrăcat", afirmase Copos.

Daniel Pancu a afirmat că ar fi culmea să îi fie frică de CS Mioveni, adversara formaţiei giulenşte din cadrul etapei a X-a a Ligii I. "La prima vedere pare o întâlnire dezechilibrată, e clar că suntem favoriţi, dar cu toate astea trebuie să fim atenţi pentru că au jucători buni iar acum şi un antrenor pe bancă. Când vine un antrenor nou pentru orice echipă este ceva pozitiv, iar după ce în ultimul meci au încasat cinci goluri concentrarea şi agresivitatea jucătorilor va fi alta. Oricum, ar fi culmea să ne fie frică de adversari, mai ales că jucăm acasă", a spus Pancu.

Atacantul este de părere că românii s-au obişnuit ca echipa naţională să nu participe la turneele finale, dar consideră că prima reprezentativă ar fi avut mai multe şanse de calificare dacă ar fi jucat toate partidele pe stadionul Giuleşti, precum cea cu Bosnia-Herţegovina, scor 3-0. "Ne-am obişnuit uşor-uşor cu lucrurile astea şi cred că în continuare va fi la fel. Cred că ar fi trebuit să se joace toate meciurile pe Giuleşti pentru că am fi avut mult mai multe şanse de calificare", a explicat jucătorul rapidist.

Pancu îşi doreşte ca măcar Vladimir Bozovici să joace la Euro 2012 cu selecţionata Muntenegrului, echipă care va juca barajul de calificare. "Suntem mândri de Bozovici, sperăm ca măcar el să ajungă la Euro dacă niciun român nu a reuşit lucrul ăsta", a mai spus atacantul.

Prezent la conferinţa de presă, mijlocaşul Nicolae Grigore a afirmat că un posibil transfer al jucătorului formaţiei Tianjin Teda, Marius Bilaşco, la Rapid este binevenit. "Orice jucător care poate aduce un plus Rapidului este binevenit. Nu contează că vine din China sau de la altă echipă, este binevenit. Cu atât mai mult Bilaşco, un băiat de caracter", a afirmat Grigore.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici