Pandurii negociază cu CFR Cluj pentru un împrumut al atacantului Rade Veljovici

Conducerea clubului Pandurii Târgu Jiu discută în aceste zile varianta unui împrumut al atacantului sârb al echipei CFR Cluj, Rade Veljovici, la gruparea antrenată de Sorin Cârţu, informează surse din cadrul grupării gorjene.

11 afișări
Imaginea articolului Pandurii negociază cu CFR Cluj pentru un împrumut al atacantului Rade Veljovici

Pandurii negociază cu CFR Cluj pentru un împrumut al atacantului Rade Veljovici (Imagine: Thomas Câmpean/Mediafax Foto)

"Veljovici nu a făcut faţă concurenţei din atacul CFR-ului, acolo unde a avut de luptat pentru un post de titular cu Yssouf Kone, Diego Ruiz, Dubarbier sau Deac, însă, la Pandurii, ar putea avea mai multe şanse de a juca şi de a se face remarcat. Ne aflăm în negocieri avansate şi sperăm să reuşim să-l aducem pe Veljovici la Pandurii", a dezvăluit, sub protecţia anonimantului, un oficial al clubului gorjean.

Rade Veljovici, în vârstă de 23 de ani, a fost transferat la CFR Cluj în pauza competiţională din sezonul trecut şi a jucat doar în ultimele zece minute ale partidei de la Bucureşti cu Dinamo, pierdută de gruparea ardeleană cu scorul de 0-1.

Un alt jucător dorit de Sorin Cârţu este atacantul echipei Steaua, Alin Liţu, care nu a fost inclus de Cristiano Bergodi în planurile sale pentru sezonul 2009-2010. Liţu, în vârstă de 23 de ani, a jucat sezonul trecut, în turul campionatului, în 13 partide pentru Gloria Buzău, iar în retur s-a întors la Steaua, pentru care a jucat 8 meciuri. Lițu are 60 de meciuri jucate în liga I şi patru goluri marcate.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici