Pandurii Târgu Jiu - Dinamo Bucureşti, scor 2-0, în Liga I

Echipa Dinamo Bucureşti a fost învinsă, duminică, în deplasare, cu scorul de 2-0 (0-0), de formaţia Pandurii Târgu Jiu, într-un meci din etapa a XXVII-a a Ligii I.

361 afișări
Imaginea articolului Pandurii Târgu Jiu - Dinamo Bucureşti, scor 2-0, în Liga I

Pandurii Târgu Jiu - Dinamo Bucureşti, scor 2-0, în Liga I (Imagine: Marius Cristescu/Mediafax Foto)

Golurile învingătorilor au fost marcate de Ibeh '50 şi Nistor '74.

1-0: Ibeh a profitat de o greşeală a lui Grigore şi l-a învins pe Naumovski cu un şut de la 14 metri.

2-0: Lemnaru a centrat în careu, Voiculeţ a întors balonul şi Nistor a înscris cu un şut plasat în vinclu de la 8 metri.

Pandurii Târgu Jiu: Mingote - Pleaşcă, Viera, Mamele, Al. Vlad - Voiculeţ (Ad. Rusu '90), C. Cristea, Nistor - Nicoară (Lemnaru '72), Matulevicius, Ibeh (Rada '85). Antrenor: Cristian Pustai.

Dinamo Bucureşti: Naumovski - Nica (Strătilă '77), Luchin, D. Grigore, Muşat - L. Rus, Dandea, Boubacar, Alexe - Dănciulescu (D. Rotariu '80), Axente (A. Cristea '61). Antrenor: Cornel Ţălnar.

Cartonaşe galbene: Al. Vlad '32, Voiculeţ '40, Matulevicius '63, Mamele '72 / Boubacar '26, Axente '27, Luchin '89.

Arbitri: Ovidiu Haţegan (central) - Vasile Marinescu, Micloş Nagy (asistenţi) - Cristina Dorcioman (rezervă).

Observatori: Aron Huzu, Viorel Ilinca.

Fundaşul Dragoş Grigore s-a accidentat în minutul 88 şi nu a mai putut continua meciul, iar Dinamo a jucat în inferioritate numerică deoarece antrenorul Cornel Ţălnar efectuase toate cele trei schimbări.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici