Pandurii Târgu Jiu nu a plătit niciun ban pentru împrumutul lui Batin de la CFR Cluj

Preşedintele Consiliului de Administraţie al Pandurii Târgu Jiu, Marin Condescu, a declarat, miercuri, că gruparea gorjeană l-a împrumutat gratis pentru un sezon pe atacantul Paul Batin (CFR Cluj), iar la finalul contractului îl poate achiziţiona definitiv în schimbul a 100.000 de euro.

61 afișări
Imaginea articolului Pandurii Târgu Jiu nu a plătit niciun ban pentru împrumutul lui Batin de la CFR Cluj

Pandurii Târgu Jiu nu a plătit niciun ban pentru împrumutul lui Batin de la CFR Cluj (Imagine: Ciprian Sterian/Mediafax Foto)

"Paul Batin va semna azi (n.r. - miercuri) contractul cu noi şi mâine (n.r. - joi) se va alătura echipei în cantonamentul din Austria. Am avut aseară o serie de discuţii şi m-am înţeles cu Iuliu Mureşan pentru un împrumut al jucătorului pentru un an cu opţiune de cumpărare la expirarea împrumutului. Nu ne va costa nimic acest împrumut, doar la cumpărarea definitivă vom plăti 100 000 de euro", a spus Condescu.

Preşedintele executiv al grupării gorjene, Eugen Pârvulescu, a afirmat că Batin va semna un contract valabil până la 30 iunie 2012. "Petre Grigoraş l-a dorit pe Batin şi noi ne-am dorit să facă parte din lotul echipei. Mai aveam nevoie de un atacant şi am optat pentru Batin. Jucătorul mi-a mărturisit că îşi doreşte foarte mult să vină la Târgu Jiu, îşi doreşte să joace şi să rămână cât mai mult la Pandurii. Îi place echipa noastră, că e una tânără şi are numai de câştigat dacă vine şi îşi vede de treabă. Are totuşi ceva experienţă pentru că are 24 de ani, are jocuri şi goluri marcate în Liga I, are foarte multe goluri la Liga a II-a, deci eu zic că ne vom face treaba cu el. Cu atacanţii pe care-i mai avem eu zic că o scoatem la capăt în această ediţie de campionat", a completat Pârvulescu.

Pandurii Târgu Jiu a dorit şi achiziţionarea atacantului Mircea Axente (Politehnica Timişoara), însă a renunţat din cauza sumei de transfer solicitate. "Pe moment, Axente nu mai e o ţintă pentru că pretenţiile celor de la Timişoara sunt foarte mari şi doresc doar să-l vândă definitiv. Au cerut o sumă destul de mare", a adăugat Pârvulescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici