PAOK a pierdut două puncte importante pe teren propriu. Mitriţă a fost titular

PAOK Salonik, echipa condusă de antrenorul român Răzvan Lucescu, a remizat duminică pe teren propriu cu Ionikos, echipă din a doua jumătate a clasamentului. Cu două etape înainte de finalul sezonului regulat, PAOK e pe locul 2, la 7 puncte de AEK.

203 afișări
Imaginea articolului PAOK a pierdut două puncte importante pe teren propriu. Mitriţă a fost titular

PAOK a pierdut două puncte importante pe teren propriu. Mitriţă a fost titular

Alexandru Mitriţă a fost titular integralist la PAOK şi a primit un cartonaş galben în minutul 88. Gazdele au deschis scorul în minutul 33, prin austriacul Schwab, care a transformat un penalty.

Golul egalizatordin minutul 58 i-a aparţinut brazilianului Thuram.

PAOK se află pe locul 2 în clasament, cu 49 de puncte, lider detaşat fiind Olympiakos.

Echipa lui Răzvan Lucescu joacă etapa următoare în deplasare cu AEK Atena, ocupanta locului 3, care cu o victorie în meciul de duminică cu Panathinaikos, ar putea să se apropie la doar 4 puncte de PAOK.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici