Video Parada maşinilor care vor participa la Bucharest City Challenge 2008

Toate maşinile care vor participa, de vineri până duminică, la raliul Bucharest City Challenge 2008, au fost prezentate la o paradă, în această seară, pe Bulevardul Unirii, între zona unde este amenajat circuitul şi Piaţa Unirii.

14 afișări

Accesul spectatorilor la paradă, unde au participat monoposturile din British F3, bolizii din FIA GT şi maşinile de la Cupa Dacia Logan, a fost gratuit.

Anul acesta vor participa la Bucharest City Challenge 20 de echipe şi 54 de piloţi FIA GT, 14 echipe şi 35 de piloţi British F3, precum şi 30 de piloţi români pentru Cupa Dacia Logan.

Hartmut Beyer, promotorul evenimentului automobilistic Bucharest City Challenge 2008, care va avea loc pe circuitul amenajat în jurul Palatului Parlamentului, a declarat, miercuri, că pentru cele trei zile de concurs s-au vândut deja 40.000 de bilete.

Peste 400 de poliţişti bucureşteni au fost mobilizaţi pentru menţinerea ordinii şi fluidizarea traficului în perioada desfăşurării raliului Bucharest City Challenge (22-24 august), pe traseul din jurul Palatului Parlamentului fiind montate tribune cu o capacitate de peste 38.000 de locuri. De asemenea, peste 600 de jandarmi, sprijiniţi şi de agenţi de securitate angajaţi de organizatori, vor asigura măsurile de ordine publică la raliul Bucharest City Challenge.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici