Parma a pierdut derby-ul ultimelor clasate în Serie A. Mihăilă a marcat, Man a ieşit accidentat

Partida dintre Parma şi Crotone s-a încheiat cu scorul de 3-4 (1-3), în derby-ul ultimelor două clasate din Serie A, meci contând pentru etapa a 33-a din Serie A. Parma are şanse tot mai slabe de a se salva de la retrogradare. Mihăilă a marcat al patrulea său gol în Serie A.

212 afișări
Imaginea articolului Parma a pierdut derby-ul ultimelor clasate în Serie A. Mihăilă a marcat, Man a ieşit accidentat

Cu Valentin Mihăilă şi Dennis Man titulari, Parma a pierdut pe teren propriu un meci important în lupta pentru evitarea retrogradării.

Gazdele au deschis scorul în minutul 14, după care Dennis Man a fost înlocuit, pentru o posibilă afecţiune musculară.

Hernani a egalat în minutul 29, însă oaspeţii au intrat la cabine cu două goluri avantaj, după reuşitele lui Simy şi Ounas.

Gervinho, în minutul 49, a redus din diferenţă (2-3), pentru ca mai apoi, Mihăilă să egaleze, cu un şut bine plasat, din interiorul careului. A fost a patra reuşită a românului pentru Parma, în această ediţie de campionat.

Crotone şi-a adjudecat toate cele 3 puncte, după ce acelaşi Simy a transformat o lovitură de pedeapsă (3-4, min. 69).

Parma rămâne pe penultima poziţie a clasamentului, direct retrogradabilă, cu 20 de puncte, la 11 distanţă faţă de un loc ce îi asigură menţinerea în Serie A, cu 5 etape înainte de finalul sezonului.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici