Partida AZ Alkmaar - Feyenoord a fost amânată din cauza incertitudinilor

Partida AZ Alkmaar - Feyenoord Rotterdam, programată duminică în etapa a XXVIII-a a campionatului olandez de fotbal, a fost amânată din cauza unei acţiuni a sindicatelor din poliţie, care au declarat că nu pot asigura ordinea în timpul meciului, informează agenţia de presă ANP.

42 afișări

De asemenea, întâlnirea VVV Venlo - FC Twente, de duminică, a fost amânată din aceleaşi cauze.

O altă două partidă programată duminică, PSV Eindhoven - Ajax Amsterdam este de asemenea sub ameninţarea amânării, dar în acest caz nu s-a luat încă nicio măsură.

Sindicatele din poliţie se află, începând din luna decembrie, într-un conflict cu ministrul de interne Guusje Ter Horst din cauza contractelor colective de muncă, pe care acestea le consideră insuficiente au anunţat "acţionarii", fără a specifica conţinutul acestuia.

Conform ANP, partida AZ Alkmaar - Feyenoord a fost reprogramată pentru data de 12 martie, în timp ce VVV Venlo - FC Twente se va juca la 11 martie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici