Partida CFR Cluj - Celtic Glasgow, din Europa League, se dispută astăzi. ORA meciului

CFR Cluj va înfrunta echipa scoţiană Celtic, pe teren propriu, joi, de la ora 19:55, în ultima rundă din Grupa E a Europa League. Campioana României are nevoie să obţină un punct pentru a-şi asigura calificarea.

177 afișări
Imaginea articolului Partida CFR Cluj - Celtic Glasgow, din Europa League, se dispută astăzi. ORA meciului

Meciul CFR Cluj - Celtic Glasgow, din Europa League, se dispută joi de la 19:55

Pentru echipa lui Dan Petrescu există şi varianta eşecului în meciul cu Celtic, însă Lazio nu trebuie să o învingă pe Rennes, în celălalt duel al grupei. Petrescu crede că formaţiile din România nu se vor mai întâlni prea des cu şansa de a accede în primăvara europeană:

”Nu contează prima de calificare la un asemenea meci. Ar fi păcat să ne gândim la bani. E ceva unic pentru un fotbalist, pentru un antrenor. Să nu regretăm, de asta mi-e frică mie. Nu ştii când mai vine şansa ca o echipă din România să ajungă în primăvara europeană. Eu sunt sceptic deoarece bugetele din România sunt foarte mici şi nu te poţi compara cu cluburile mari.” .

Clasamentul Grupei E:
1. Celtic- 13 puncte
2. CFR Cluj- 9 puncte
3. Lazio- 6 puncte
4. Rennes- 1 punct

Cu o etapă rămasă de jucat din faza grupelor Europa League, în tururile eliminatorii şi-au asigurat calificarea 13 echipe: Sevilla, APOEL, FC Basel, Sporting Lisabona, LASK Linz, Celtic Glasgow, Espanyol Barcelona, Gent, Wolsburg, Braga, Wolves, Manchester United, AZ Alkmaar.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici