Partida de rugby România - Spania, din CEN, s-a anulat

Preşedintele Federaţiei Române de Rugby, Alin Petrache, a declarat, sâmbătă, agenţiei MEDIAFAX, că partida dintre reprezentativele României şi Spaniei, programată astăzi, în cadrul Cupei Europene a Naţiunilor, a fost anulată din cauza terenului îngheţat.

108 afișări
Imaginea articolului Partida de rugby România - Spania, din CEN, s-a anulat

Partida de rugby România - Spania, din CEN, s-a anulat (Imagine din arhiva Mediafax Foto/Răzvan Chiriţă)

"Vom redacta o scrisoare către International Rugby Board şi Federaţia Europeană, în care vom informa că meciul se va juca pe 27 martie, la Bucureşti. Până atunci, ne gândim la următorul meci, cel cu Germania", a spus Petrache.

Partida România - Spania trebuia să se dispute sâmbătă, la ora 14.00, pe stadionul Arcul de Triumf, însă observatorul de joc al partidei a decis amânarea sa din cauza terenului îngheţat, care punea în pericol integritatea fizică a jucătorilor.

Oficialii români au propus disputarea partidei pe gazonul sintetic din cadrul Complexului Olimpic de la Izvorani, acolo unde delegaţiile celor două echipe s-au deplasat, însă observatorul de joc nu a fost de acord cu disputarea meciului nici pe acest stadion.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici