Partida dintre Simona HALEP şi Lesia Ţurenko, din turul doi la Wimbledon, amânată pentru vineri

Partida pe care românca Simona Halep, cap de serie numărul 3 şi locul 3 WTA, trebuia să o dispute, joi, în turul doi la Wimbledon, al treilea turneu de Grand Slam al anului, în compania jucătoarei Lesia Ţurenko, din Ucraina, a fost amânată pentru vineri.

1886 afișări
Imaginea articolului Partida dintre Simona HALEP şi Lesia Ţurenko, din turul doi la Wimbledon, amânată pentru vineri

Simona Halep (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Întâlnirea dintre Halep şi Ţurenko ar fi trebuit să se joace în această seară, dar a fost amânată deoarece la Londra a început ploaia. Meciul va avea loc vineri, de la ora 13.30.

În primul tur, Halep a trecut, cu scorul de 6-2, 6-2, de brazilianca Teliana Pereira (locul 91 WTA).

Pentru prezenţa în turul doi, jucătoarea română primeşte 70 de puncte WTA şi un cec în valoare de 43.000 de lire sterline.

Tot joi, în turul doi, Irina-Camelia Begu a jucat împotriva nemţoaicei Andrea Petkovici, a 20-a favorită a competiţiei, jucătoarea din România fiind învinsă, cu scorul de 6-4, 3-6, 6-1, după o oră şi 35 de minut. Begu a ratat, astfel, calificarea în turul trei la Wimbledon.

De asemenea, meciul de dublu feminin dintre perechea Irina-Camelia Begu/Karin Knapp (România/Italia) şi cuplul rus Ekaterina Makarova/Elena Vesnina, cap de serie numărul 5, a fost amânat, la fel ca şi meciul de dublu mixt dintre perechea Florin Mergea/Elina Svitolina (România/Ucraina) şi cuplul Andre Begemann/Olga Savciuk (Germania/Ucraina).

Perechea Sorana Cîrstea/Maria Kirilenko (România/Rusia), care trebuia să întâlnească, astăzi, în primul tur, cuplul Dominika Cibulkova/Kirsten Flipkens (Slovacia/Belgia), s-a retras din competiţie şi a fost înlocuită de o altă pereche.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici