Partida România - Danemarca, din preliminariile Campionatului Mondial, se va juca cu spectatori

FIFA a decis că partida România-Danemarca, următorul meci oficial al naţionalei lui Christoph Daum, din campanie de calificare la Campionatul Mondial, se va disputa cu spectatori în tribune, decizia venind în urma apărării argumentate realizate de departamentul juridic al FRF.

1124 afișări
Imaginea articolului Partida România - Danemarca, din preliminariile Campionatului Mondial, se va juca cu spectatori

Partida România - Danemarca, din preliminariile Campionatului Mondial, se va juca cu spectatori

Comisia de Disciplină FIFA a comunicat Federaţiei Române de Fotbal sancţiunile în urma evenimentelor de la partida România-Polonia din cadrul preliminariilor Campionatului Mondial 2018, informaează site-ul frf.ro.

Forul mondial a decis că partida România-Danemarca să se dispute cu spectatori în tribune, decizia venind în urma apărării argumentate realizate de departamentul juridic al FRF. Cu toate acestea, partida nu se va putea disputa pe Arena Naţională din Bucureşti.

Iată sancţiunile complete ale Comisiei de Disciplină FIFA:

- două meciuri din cadrul preliminariilor Campionatului Mondial din 2018, de pe teren propriu, nu se vor disputa pe Arena Naţională, sancţiunea aplicându-se cu privire la partida România-Danemarca din 26 martie 2017, iar executarea pentru cea de-a doua partidă fiind suspendată pentru o perioadă de probaţiune de 2 ani

- amenda stabilită în sarcina FRF este de 95.000 de franci elveţieni plus 3.000 de franci elveţieni, costuri de procedură.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici