Partida Victor Hănescu - Serghei Stahovski a fost amânată din nou

Organizatorii întâlnirii de Cupa Davis dintre România şi Ucraina au amânat, duminică, pentru a doua oară startul partidei dintre jucătorii Victor Hănescu şi Serghei Stahovski, din cauza ploii.

33 afișări
Imaginea articolului Partida Victor Hănescu - Serghei Stahovski a fost amânată din nou

Partida Victor Hănescu - Serghei Stahovski a fost amânată cu o oră (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

Meciul care trebuia să înceapă la ora 12.00 fusese amânat cu o oră, dar, din cauza ploii care nu s-a oprit, a fost din nou amânat pentru ora 14.00.

La ora 13.00, reprezentanţii Federaţiei Roâmne de Tenis (FRT) au anunţat că oficialul Federaţiei Internaţionale de Tenis (ITF), Michel Willems, a spus că meciul va fi amânat din oră în oră până la ora 19.00, dacă ploaia nu se va opri.

Organizatorii ar dori să încheie duminică măcar unul dintre cele două jocuri rămase de disputat. Dacă partida Hănescu - Stahovski se va finaliza cu victoria primului, iar astfel întâlnirea va fi câştigată de România după patru meciuri, oficialul ITF şi căpitanii nejucători ai celor două reprezentative ar putea decide ca al doilea meci al zilei să nu se mai dispute.

În cazul în care nici de la ora 19.00 nu se va putea juca, cele două dispute rămase vor fi reprogramate pentru luni.

Perechea Victor Hănescu/Horia Tecău a învins, sâmbătă, cu scorul de 6-4, 6-4, 6-2, cuplul Serghei Bubka/Serghei Stahovski, în meciul de dublu al întâlnirii cu Ucraina din turul doi al Grupei I a Zonei Euro din Cupa Davis, România preluând conducerea cu scorul general de 2-1.

În prima zi a întâlnirii, Victor Hănescu l-a învins, cu scorul de 7-6 (1), 7-5, 6-4, pe Ilia Marcenko, iar Adrian Ungur, debutant în Cupa Davis, a fost învins, scor 6-2, 6-7 (3), 7-5, 7-5, de Serghei Stahovski, scorul general devenind 1-1.

Echipa care va câştiga partida de la Arenele BNR din cadrul Grupei I a Zonei Euro-africane va juca, în septembrie, în barajul pentru promovarea în Grupa Mondială. Învinsa se va lupta pentru rămânerea în Grupa I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici