Paszkany: Dacă Lucescu învaţă din greşeli, are viitor la naţională

Patronul CFR Cluj, Arpad Pazkany, a declarat, luni, la Sport.ro, că speră ca Răzvan Lucescu să fi învăţat din greşelile pe care le-a făcut la echipa naţională, precizând totodată că nu ştie dacă există vreo soluţie bună în acest moment pentru înlocuirea selecţionerului.

5 afișări

"Cu cine schimbi antrenorul? Este uşor să îl schimbi. Eu n-am convingerea că altcineva ar şti mai bine. Mie îmi pare foarte rău pentru Răzvan, pentru că eu am o simpatie personală pentru el, deşi cred că ne-am văzut numai de două ori. Mi-a plăcut întotdeauna felul lui de a se manifesta. Cred că este unul dintre personajele pozitive ale fotbalului românesc. Însă, din puncte de vedere al antrenorui Răzvan Lucescu, el trebuie sa recunoască cu bărbăţie că a făcut mai multe greşeli foarte mari. Dacă a învăţat ceva din acest meci, eu cred că Răzvan are viitor la naţională, dacă nu a învăţat nimic, atunci nu", a spus Paszkany, care a precizat că el i-ar fi folosit pe Gabriel Mureşan şi pe Ianis Zicu în partida cu Bosnia-Herţegovina

Patronul clujenilor a mai declarat că nu îl doreşte pe Lucescu jr. la echipa sa în cazul în care tehnicinul va părăsi echipa naţională. "Nu este în vederile noastre pentru următoarele sezoane. Nici Hagi nu este", a precizat Paszkany.

Reprezentativa de fotbal a României a fost învinsă, sâmbătă, în deplasare, cu scorul de 2-1 (0-1), de selecţionata Bosniei-Herţegovina, într-un meci contând pentru grupa a patra a preliminariilor Campionatul European din 2012 şi a rămas cu şanse mici de calificare la turneul final.

"Tricolorii" vor întâlni, marţi, la Piatra Neamţ, de la ora 20.45, reprezentativa Luxemburgului, în următorul meci din grupa a 4-a a preliminariilor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici