Paszkany: Vom avea 17 finale, începând cu cea de la Urziceni

Finanţatorul CFR Cluj, Arpad Paszkany, a declarat că echipa antrenată de Andrea Mandorlini va avea, în retur, 17 meciuri ca nişte finale, începând cu confruntarea de luni, cu Unirea Urziceni.

18 afișări
Imaginea articolului Paszkany: Vom avea 17 finale, începând cu cea de la Urziceni

Paszkany: Vom avea 17 finale, începând cu cea de la Urziceni (Imagine: Raul Stef/Mediafax Foto)

"Principala noastră ţintă e câştigarea campionatului şi păstrarea Cupei. Pentru noi nu există competiţie secundară. Dacă tot ne înscriem, vrem să le şi câştigăm. Faptul că am terminat pe primul loc e o obligaţie psihologică pentru jucători să-şi continue parcursul şi în retur. Cred că valoarea campionatului a crescut în ultimii cinci-şase ani. Valorile s-au nivelat, dar în sens pozitiv, nu cum au zis alţii. Sunt şase echipe cu şanse reale la titlu. Noi vom avea 17 finale, începând cu cea de luni, de la Urziceni, împotriva Unirii. Dacă în primele nouă-zece etape vom reuşi să câştigăm 90 la sută dintre punctele puse în joc, atunci, pe final, vom evolua mult mai relaxaţi. Am încredere că lotul e printre cele mai valoroase din România", a spus Paszkany.

El a precizat că Unirea Urziceni a demonstrat că este o echipă foarte solidă, joi, la meciul din deplasare cu Liverpool, din Liga Europa.

"Nu e uşor să rezişti 80 de minute acolo, sub acea presiune. Probabil că împotriva noastră vor aborda altă tactică. Urziceniul a făcut maxim 10 milioane de euro din meciurile din Champions League. Nu cred în poveştile cu 15 milioane de euro. Să fiu sincer, mă îngrijorează faptul că am marcat puţin în tur. Sper ca jucătorii pe care i-am «urecheat», cum a fost cazul lui Yssouf Kone, să se revanşeze şi să-mi demonstreze că mă înşel. Sunt mulţumit de transferuri, sper să am aceeaşi părere şi la finalul campionatului. Se poate ca, într-o bună zi, să ajungă şi Goian la CFR. Vreau jucători care să vină cu inima deschisă aici", a adăugat Paszkany.

Tehnicianul Andrea Mandorlini a declarat că echipa CFR Cluj este pregătită pentru retur. "Sunt mulţumit că am reuşit să aduc jucătorii de care aveam nevoie. Jucătorii italieni vin cu inima deschisă aici, sunt bucuroşi că pot face parte din lot şi pot dovedi că au valoare. Cred că Urziceniul a făcut o partidă foarte bună împotriva celor de la Liverpool, au arătat că sunt o echipă puternică, dar cu noi vor avea un meci total diferit. Suntem pregătiţi pentru debutul campionatului. Avem 20 de titulari în acest moment şi asta le-am spus şi jucătorilor. Important e ca ei să fie pregătiţi în orice moment să intre în teren", a spus Mandorlini.

CFR Cluj va întâlni, luni, în deplasare, de la ora 17.30, echipa Unirea Urziceni, în etapa a XVIII-a a Ligii I, prima a returului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici