Patricia Ţig a abandonat în primul tur al calificărilor la turneul de la Sankt Petersburg

Jucătoarea de tenis Patricia Ţig, aflată pe locul 107 WTA, a abandonat, sâmbătă, în primul tur al calificărilor la turneul de la Sankt Petersburg, dotat cu premii totale de 776.000 de dolari.

239 afișări
Imaginea articolului Patricia Ţig a abandonat în primul tur al calificărilor la turneul de la Sankt Petersburg

Patricia Ţig a abandonat în primul tur al calificărilor la turneul de la Sankt Petersburg

Ţig a abandonat în setul al doilea al meciului cu sportiva uzbecă Sabina Sharipova, ocupanta locului 147 mondial, la scorul de 6-2, 4-1 pentru adversara sa.

Halep este principala favorită la turneul de la Sankt Petersburg şi a beneficiat de un bye în runda inaugurală. În turul secund, Halep va juca împotriva câştigătoarei dintre Monica Niculescu şi croata Ana Konjuh, sportivă aflată pe locul 36 WTA.

Irina Begu, locul 29 WTA, este cea de-a treia româncă aflată pe tabloul principal la Sankt Petersburg. Ea va evolua în prima rundă în faţa unei adversare venite din calificări.

Turneul WTA de la Sankt Petersburg se dispută în perioada 30 ianuarie – 5 februarie, în sală, pe suprafaţă dură.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici