Eveniment organizat de ProSport în Herăstrău: "Fie gheaţa cât de grea, tot mai bine e în şa. Leneveşti ce leneveşti în pat, tot mai bine-i la alergat". Szabo, Potec, Brânză şi Hănescu vin la PRIMA IEŞIRE

De ce ai sta acasă în dimineaţa zilei de 28 ianuarie? De ce ai sta acasă când poţi să-ţi oxigenezi plămânii în Parcul Herăstrău, de la ora 11:00, cu o repriză de alergat sau cu una de pedalat? Febră musculară!? Nici vorbă!

584 afișări
Imaginea articolului Eveniment organizat de ProSport în Herăstrău: "Fie gheaţa cât de grea, tot mai bine e în şa. Leneveşti ce leneveşti în pat, tot mai bine-i la alergat". Szabo, Potec, Brânză şi Hănescu vin la PRIMA IEŞIRE

Eveniment organizat de ProSport: "Fie gheaţa cât de grea, tot mai bine e în şa. Leneveşti ce leneveşti în pat, tot mai bine-i la alergat". Szabo, Potec, Brânză şi Hănescu vin PRIMA IEŞIRE

ProSport PRIMA IEŞIRE sparge gheaţa în cadrul evenimentelor destinate amatorilor de mişcare şi de voie bună. PRIMA IEŞIRE are la startul la ora 11:00,  chiar la intrarea din Piaţa Charles de Gaulle, iar dacă nu te-ai înscris până în ziua concursului, o poţi face chiar şi cu 30 de minute înainte de cursa de 3 kilometri dedicată alergătorilor sau 9 kilometri dedicată rutierilor. Şi nu! Nu trebuie să iei lecţii de la Mo Farah sau Marc Cavendish!

CLICK AICI PENTRU ÎNSCRIERI 

Pentru că nivelul de energie îţi va fi ridicat cu un vin fiert, o apă plată sau cu un ceai cu ROM. ROMânia s-a auzit la Jocurile Olimpice de la Rio, dar se va auzi şi în Parcul Herăstrău. Pentru că dacă vei veni alături de noi, vei fi aproape de campioanele olimpice ale României de la Rio de Janeiro.

Cu cele mai groase mânuşi făcute de bunica, nenumăraţi campioni ai României îţi vor spune la microfonul ProSport cum faci posibil imposibilul şi cum devii un adevărat muschetar în cursa vieţii tale. Aşadar, adrenalina îţi va pompa în vene înainte de a lua startul: de la 11:00, în cursa alergătorilor sau de la 11:20 în cea  în care gambele şi coapsele îţi vor dicta pulsul inimii. Şi da! Poţi să vii cu Pegasul din copilărie sau chiar cu o bicicletă BMW! Sunt acceptate şi trotinetele... Şi cei mai buni prieteni. Fie că sunt bichoni maltezi, dog german sau dalmaţian.

Şi să nu crezi că scrimerele campioane olimpice nu vor deveni absolvente de canto alături de tine. Poate nu vor alerga, dar sigur te vor încuraja. Pentru că ProSport PRIMA IEŞIRE nu e doar o competiţie. Promovează mişcarea în aer liber şi divorţul de I PAD. Promovează camaraderia, generozitatea, altruismul şi îţi arată cum să rămâi veşnic tânăr.

Nu e o cursă contra-cronometru. Şi nici nu trebuie să faci cumva să aţipească cronometrul. Premianţi veţi fi toţi, iar premiile propuse de ProSport îţi vor rămâne în albumul de amintiri.

Iar fiecare dintre voi aveţi o poveste. Iar povestea despre viaţa voastră în sport sau secvenţele care vă vor înviora retina în Herăstrău le veţi putea istorisi la finalul evenimentului, de la 11:50, unde altundeva, decât la un pahar cu ceai sau vin fiert. Alături de vocea şi sfaturile calde ale campioanelor olimpice de la Rio care vă vor transmite un mesaj pentru tot anul: “Fie gheaţa cât de grea... tot mai bine e în şa / leneveşti ce leneveşti în pat... tot mai bine e la alergat!”

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici