Patru cluburi din Bulgaria sunt cercetate pentru evaziune fiscală

Parchetul din oraşul Sofia a iniţiat proceduri legale preliminare legate de patru cluburi bulgare acuzate de evaziune fiscală, informează agenţia Novinite.

21 afișări
Imaginea articolului Patru cluburi din Bulgaria sunt cercetate pentru evaziune fiscală

Patru cluburi din Bulgaria sunt cercetate pentru evaziune fiscală (Imagine: Mediafax Foto)

Informaţiile au fost dezvăluite, luni, de către procurorul adjunct al tribunalului din capitala Bulgariei, Roman Vasilev, care a menţionat că Fiscul bulgar are dovezi legate de aceste evaziuni fiscale.

În plus, reprezentanţii Fiscului efectuează controale asupra veniturilor reale ale fotbaliştilor şi venituri impozabile declarate, Vasilev adăugând că datele colectate vor fi trimise la Parchetul regional corespunzător.

Procurorul adjunct nu a dorit să ofere detalii despre sumele exacte şi să numească cluburi implicate în această fraudă.

Cu toate acestea, potrivit presei bulgare, Fiscul local a stabilit că opt cluburi au datorii către stat de mai mult de opt milioane de leva (n.r - peste patru milioane de euro), cel mai mare debitor fiind clubul ŢSKA Sofia.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici