Patru jucători noi la reunirea lotului echipei Dinamo

Jucătorii Antonio Asanovici (care a fost împrumutat la Corona Braşov), Gelu Velici (Ceahlăul Piatra Neamţ), Ionuţ Cioinac (ASA Târgu Mureş) şi Ştefan Bărboianu (Astra Giurgiu) sunt noutăţile din lotul echipei Dinamo, care s-a reunit, joi, în vederea pregătirii returului Ligii I.

288 afișări
Imaginea articolului Patru jucători noi la reunirea lotului echipei Dinamo

Patru jucători noi la reunirea lotului echipei Dinamo (Imagine: Bogdan Iordache/Mediafax Foto)

Atacantul polonez Kamil Bilinski va sosi în România în cursul după-amiezii de joi şi va fi prezent la vizita medicală de vineri dimineaţă.

Pentru prima fază a pregătirilor din ţară, antrenorul Flavius Stoican va avea la dispoziţie 32 de jucători, printre care mai mulţi fotbalişti de la echipa a doua. În lotul care se va deplasa Antalya, Stoican va avea 28 de fotbalişti.

Mijlocaşul francez Steven Thicot a fost învoit pentru o zi, el urmând să se alăture lotului cu ocazia vizitei medicale.

Jucătorii dinamovişti vor efectua vineri dimineaţă, la sediul INMS, vizita medicală.

În această pauză competiţională, Dinamo va efectua două cantonamente, unul în Antalya, în perioada 13-24 ianuarie, şi unul în Spania, la Marbella, în perioada 28 ianuarie - 9 februarie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici