Patru luni închisoare pentru un suporter al lui Marseille, după rănirea lui Fabio Grosso

Un suporter din Marsilia a fost condamnat la patru luni de închisoare după agresiunea asupra autobuzul echipei din Lyon, în urma căreia antrenorul Fabio Grosso a fost rănit grav şi aproape şi-a pierdut un ochi.

120 afișări
Imaginea articolului Patru luni închisoare pentru un suporter al lui Marseille, după rănirea lui Fabio Grosso

Patru luni închisoare pentru un suporter al lui Marseille, după rănirea lui Fabio Grosso

Un bărbat în vârstă de 22 de ani a fost surprins de camerele de luat vederi aruncând cu pietre în autobuzul echipei Lyon pe 29 octombrie, iar joi a fost condamnat la patru luni de închisoare.

Conform publicaţiei franceze L'Equipe, instanţa nu a putut să stabilească dacă obiectul pe care l-a aruncat a provocat spargerea geamurilor. Nu se ştie încă ce agresor a lansat proiectilul care l-a lovit pe antrenorul lui Lyon, Fabio Grosso.

Luna trecută, mai mulţi fani ai lui Marseille au luat drept ţintă autocarul echipei lui Lyon în timp ce se îndrepta spre Stade Velodrome, fanii aruncând cu pietre şi alte proiectile. Geamurile autobuzului din Lyon au fost sparte, iar o bucată de sticlă spartă l-a lovit pe Grosso în faţă. Când Grosso a ajuns la stadion, a avut nevoie de mai multe copci şi a rămas cu o cicatrice de mari dimensiuni.

Clubul francez Lille a anunţat luna trecută că fanilor săi le-a fost interzis să călătorească la Marsilia din cauza temerilor legate de probleme cu suporterii, după incidentele care au avut loc şi care au dus la abandonarea meciului dintre Marseille şi Lyon.

Deşi individul a primit doar o pedeapsă de patru luni, aceasta ar fi putut fi mai lungă dacă ar fi fost găsit vinovat de provocarea de vătămări corporale oricărui jucător sau membru al staff-ului lui Lyon.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici