Patru suporteri, la spital în urma unui conflict între galeriile Rapidului şi Victoriei Brăneşti

Patru suporteri au fost duşi la spital pentru a primi îngrijiri medicale, în urma unui conflict între galeriile echipelor de fotbal Rapid şi Victoria Brăneşti petrecut la ieşirea din Bucureşti, pe raza comunei Roşu.

41 afișări

Incidentul a avut loc în momentul în care un grup de suporteri care se îndrepta pe jos spre stadionul din Chiajna s-a întâlnit cu un alt grup de suporteri şi s-au luat la bătaie, a declarat, pentru MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Capitalei, Florin Hulea.

În timpul scandalului, o persoană a sunat la numărul de urgenţă 112 pentru a raporta incidentul, astfel că la faţa locului au fost trimise echipaje de Jandarmeriei şi poliţiei.

Autorităţile au aplanat conflictul, astfel că suporterii au eliberat zona.

Potrivit serviciilor de intervenţie, patru suporteri au fost răniţi în timpul conflictului şi au fost duşi la spital în Capitală.

Autorităţile ilfovene investighează circumstanţele în care s-a produs incidentul.

Partida Victoria Brăneşti - Rapid este programată, joi, de la ora 17.00, pe stadionul "Concordia" din Chiajna, în cadrul etapei a XXVI-a a Ligii I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici