Paul Cazan se află la Cluj pentru a parafa împrumutul jucătorilor Mărginean, Oliveira şi Amoreirinha

Directorul executiv al grupării UTA Arad, Paul Cazan, se află la Cluj pentru parafarea actelor de împrumut ale jucătorilor Radu Mărginean, Pedro Oliveira şi Daniel Amoreirinha, de la CFR Cluj.

1 afișare
Imaginea articolului Paul Cazan se află la Cluj pentru a parafa împrumutul jucătorilor Mărginean, Oliveira şi Amoreirinha

Paul Cazan se află la Cluj pentru a parafa împrumutul jucătorilor Mărginean, Oliveira şi Amoreirinha

"Încă nu le-am semnat, dar le semnăm astăzi (n.r - marţi). Cei trei sunt cerţi la noi, pentru alţii urmează să mai discutăm. Aşteptăm să vină vineri lotul lor din cantonament", a declarat Cazan.

Oficialii clubului arădean i-au mai solicitat de la CFR Cluj pe fundaşul ivorian Diarra Viera şi apărătorul central suedez Niklas Sandberg.

După două zile libere, jucătorii de la UTA se vor reuni miercuri pentru ultima parte a pregătirilor de iarnă, când sunt aşteptaţi şi alţi trei fotbalişti care nu au fost cantonamentul din Antalya din cauza accidentărilor. Este vorba de Norbert Varga, care a fost în Turcia dar s-a întors la Arad pentru tratament medical, Branco Radovanovici, aflat în perioada de refacere după o accidentare suferită în meciul disputat de UTA la Galaţi şi Iulian Ştefan, jucător care s-a accidentat în luna septembrie 2006 a suferit mai multe operaţii.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici