Paulo Ferreira: „Vrem să facem istorie în futsalul românesc, să ajungem la Campionatul Mondial” / România- Olanda va fi găzduit de „Piteşti Arena”

Au mai rămas două zile până la confruntarea dintre România şi Ţările de Jos de la Piteşti. Meciul, care va fi găzduit de „Piteşti Arena” din Piteşti, de la ora 18:30, contează pentru etapa a treia a Grupei A a Elite Round-ului FIFA Futsal World Cup 2024.

406 afișări
Imaginea articolului Paulo Ferreira: „Vrem să facem istorie în futsalul românesc, să ajungem la Campionatul Mondial” / România- Olanda va fi găzduit de „Piteşti Arena”

Paulo Ferreira: „Vrem să facem istorie în futsalul românesc, să ajungem la Campionatul Mondial”

În aceeaşi zi de vineri, 6 octombrie, de la ora 19:00, la „Baku Sports Palace” din Baku se va juca cealaltă partidă din Grupa A: Azerbaidjan – Kazahstan.

În acest moment, clasamentul Grupei A după două etape arată astfel:
1. Kazahstan 3p;
2. România 3p;
3. Azerbaidjan 3p;
4. Ţările de Jos 0p.

Accesul publicului se va face în baza biletelor cu valoare zero. Acestea se găsesc online pe bilete.frf.ro. De asemenea, acestea vor fi disponibile şi la casieria arenei din Piteşti în ziua meciului, începând cu ora 11:00.

Prima clasată se va califica direct la Campionatul Mondial. Cele mai bune patru locuri secunde din cele cinci grupe ale Elite Round-ului vor susţine o dublă de baraj pentru ultimele bilete la competiţia ce va fi găzduită anul viitor, 14 septembrie – 6 octombrie 2024, de Uzbekistan.

Tricolorii îşi continuă pregătirea şi sunt nerăbdători în aşteptarea primului joc cu Ţările de Jos, relatează frf.ro.

Patru zile mai târziu, marţi, 10 octombrie, la „Topsportcentrum” Almere, naţionala României va întoarce vizita selecţionatei din Ţările de Jos.

Paulo Ferreira, pentru frf.ro: „Ne aşteaptă o dublă foarte dificilă cu Ţările de Jos. În ultimi ani mereu am avut meciuri grele cu batavii, care au o echipă foarte echilibrată, bine pregătită fizic, cu jucători tehnici. Avem de partea noastră, printre altele, atmosfera foarte pozitivă de la echipă. Suntem uniţí, suntem un grup tare.

Vlăduţ Dudău: „Aşteptările sunt foarte mari! Sperăm la două rezultate pozitive contra Ţărilor de Jos. Pentru mine acestea vor fi primele meciuri contra lor. Am constatat însă din partidele jucate de ei că alcătuiesc o echipă bună, cu jucători foarte buni în duelurile 1 vs 1, jucători tehnici şi masivi.

Sperăm cel puţin la locul 2 în grupă. Tocmai de aceea muncim la antrenamente. Şansele să ajungem la Campionatul Mondial depind numai de ceea ce facem noi şi cum tratăm meciurile rămase.

Atmosfera la echipă este una foarte bună, avem un grup extraordinar. Am găsit la Piteşti una dintre cele mai frumoase săli din Romania, dacă nu cumva cea mai frumoasă. Îi aşteptăm pe oameni să vină într-un număr cât mai mare alături de noi să ne susţină. Hai, România!”

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici