Pavel a urcat cinci locuri în clasamentul ATP

Tenismanul Andrei Pavel a urcat cinci poziţii în clasamentul Indesit ATP 2007 Race, dat publicităţii luni şi în care ocupă locul 89, cu 31 de puncte, informează site-ul atptennis.com.

1 afișare
Imaginea articolului Pavel a urcat cinci locuri în clasamentul ATP

Pavel a urcat cinci locuri în clasamentul ATP

Pavel a participat în ultima perioadă la turneul de la Wimbledon, unde a ajuns până în turul doi, fază în care a fost eliminat de americanul James Blake.

Victor Hănescu a coborât 7 poziţii în clasament, în prezent aflându-se pe locul 175, cu 5 puncte.

În clasamentul Indesit ATP Entry, Andrei Pavel a urcat trei poziţii şi se află pe locul 119, cu 345 de puncte. Victor Crivoi ocupă locul 200, cu 204 puncte, după o urcare de 28 de poziţii.

La dublu, cel mai bine clasat tenisman român este în continuare Andrei Pavel (locul 22, 1760 puncte), urmat la mare distanţă de Gabriel Moraru (locul 168, cu 326 puncte).

Primele trei poziţii sunt ocupate de Rafael Nadal (Spania) 886 puncte, Roger Federer (Elveţia) 801 şiNovak Djokovici (Serbia) 561.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici