Pavel Nedved anunţă că retragerea sa este "definitivă"

Fosutl mijlocaş al echipei Juventus Torino, Pavel Nedved, a anunţat, miercuri, că a refuzat toate ofertele primite în ultimul timp şi că retragerea sa din activitate este "definitivă".

36 afișări
Imaginea articolului Pavel Nedved anunţă că retragerea sa este "definitivă"

Pavel Nedved anunţă că retragerea sa este "definitivă" (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Pavel Nedved anunţă că retragerea sa este "definitivă" (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Am decis să nu accept nicio ofertă primită în ultimele săptămâni şi să îmi închei definitiv cariera de jucător. Vreau să îmi petrec timpul alături de soţie şi de copiii mei", a declarat câştigătorul Balonului de Aur din 2003, pe site-ul www.pavelnedved.cz.

Nedved, care va împlini duminică 37 de ani, era dorit de clubul Al Ahli, din Emiratele Arabe Unite, de Notts County (liga a patra engleză) dar şi de mai multe formaţii din liga profesionistă nord-americană (MLS).

În Italia, Nedved a câştigat de trei ori titlul, unul cu Lazio (2000) şi două cu Juventus (2002, 2003).

Nedved are şi 91 de selecţii în naţionala Cehiei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici