Pe fularele oficiale ale României scrie "Romanîa"

Fularele oficiale ale României la Campionatul European din Austria şi Elveţia au greşeli gramaticale, numele ţării fiind trecut "Romanîa", în timp ce numărul de produse pe care suporterii români ar dori să şi le achiziţioneze este foarte mic, transmite trimisul MEDIAFAX.

73 afișări
Imaginea articolului Pe fularele oficiale ale României scrie "Romanîa"

Pe fularele oficiale ale României scrie "Romanîa"

Pe fulare scrie doar "official product", fără a se menţiona ţara de provenienţă ale acestora. Vânzătorii care se aflau la chioşcurile de distribuire ale produselor oficiale nu au putut să menţioneze ţara de provenienţă şi nici a cui este greşeala. Fularele au culorile roşu pe lateral, unde este trecută sigla Campionatului European, în timp ce galbenul este mai mult un muştar.

Suporterii români care doresc să îşi achiziţioneze fulare oficiale cu însemnele României vor trebui să achite 25 de franci elveţieni (16,67 euro) pentru o bucată. În afara fularelor, fanii români îşi vor mai putea achiziţiona doar steaguri (7,5 euro), şepci (20 de euro), trei modele de tricouri (unul la 80 de euro - replica echipamentului naţionalei, unul la 13,33 euro şi altul la 26,66 euro) şi odorizante de maşină (10 euro), în timp ce numărul de produse destinate celorlalte participante la turneul final este mult mai mare, printre acestea numărându-se peruci, ochelari de soare, umbrele, brelocuri, brichete şi o mare varietate de tricouri şi bluze de trening.

Echipa naţională a României va efectua, duminică, cu începere de la ora 18.30, antrenamentul oficial de dinaintea primei partide de la Campionatul European contra reprezentativei Franţei.

România şi Franţa se vor întâlni luni, 9 iunie, la ora 19.00, la Zurich, în primul meci din grupa C de la Euro-2008, din care mai fac parte campioana mondială Italia şi reprezentativa Olandei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici