Pedrazzini:Eu şi Rădoi nu ţinem de scaune, suntem dispuşi pentru binele echipei să ne dăm la o parte

Antrenorul Massimo Pedrazzini a declarat joi seară, după meciul cu Rosenborg, scor 0-3, că el şi directorul sportiv Mirel Rădoi nu ţin neapărat să rămână în funcţiile deţinute la FC Steaua şi sunt dispuşi pentru binele echipei să se dea la o parte.

152 afișări
Imaginea articolului Pedrazzini:Eu şi Rădoi nu ţinem de scaune, suntem dispuşi pentru binele echipei să ne dăm la o parte

Massimo Pedrazzini (Imagine: Sebastian Tataru/Mediafax Foto)

"Rădoi a fost la vestiare. Vom avea o discuţie între noi, iar apoi cu conducerea şi vedem care este soluţia cea mai bună. Noi, eu şi Mirel, am zis că nu ţinem de scaune. Suntem dispuşi pentru binele echipei să ne dăm la o parte, dar ideea este să mergem să muncim în continuare până când se poate. Eu şi Mirel sunte o echipă şi ceilalţi din staf suntem o echipă. Massimo Pedrazzini a menit la Steaua pentur Mirel Rădoi. Eu nu îmi vând licenţa, eu cred că Mirel Rădoi este un antrenor foarte bun", a spus Pedrazzini.

Massimo Pedrazzini a menţionat că înfrângerea din meciul cu Rosenborg este ruşinoasă. "E foarte dificil să ne găsim acum cuvintele, după această înfrângere cel puţin ruşinoasă. Ne asumăm toată responsabilitatea. Ne doare sufletul pentru această înfrângere. În retur trebuie să mergem ca nişte bărbaţi şi să ne luăm onoarea înapoi. Nu sunt multe şanse să dăm trei sau patru goluri acolo, dar este o chestiune de onoare. Cu tot respectul faţă de o echipă care ne-a băzut cu 3-0, dar Rosenborg nu mi s-a părut mai bună decât Partizan", a adăugat el.

Formaţia Steaua a fost învinsă, joi seară, pe teren propriu, cu scorul de 3-0 (0-0), de echipa norvegiană Rosenborg, în prima manşă a play-off-ului Ligii Europa. Golurile au fost marcate de Mikkelsen '61, Helland '67 şi Jensen '90+3.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici