Pele: Brazilia 1970, mai bună decât Spania 2012

Fostul fotbalist Pele a declarat, miercuri, că echipa Braziliei campioană mondială în 1970, din care a făcut şi el parte, a fost mai bună decât echipa Spaniei care a câştigat recent Campionatul European şi a realizat o triplă inedită, Euro-2008, CM-2010 şi Euro-2012.

200 afișări
Imaginea articolului Pele: Brazilia 1970, mai bună decât Spania 2012

Pele (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Fiecare generaţie are susţinătorii săi, dar fără îndoială, dacă se compară cele două echipe, generaţia 1970 este mai bună" decât Spania, a declarat Pele, 71 de ani, în cadrul unei conferinţe de presă.

"Brazilia din 1970 avea multe individualităţi, în timp ce în echipa Spaniei se regăsesc doar doi sau trei jucători excelenţi", a continuat Pele, triplu campion mondial, în 1958, 1962 şi 1970.

Fostul mare fotbalist a recunoscut că jocul practicat de Spania în finala Euro-2012, câştigată, duminică, scor 4-0, cu Italia, a fost "demn de laudă". El a adăugat că Spania este cea mai bună echipă din lume în acest moment.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici