Pele, la două luni după ce a ieşit din spital: „Mă simt mai bine de la o zi la alta”

Legendarul fotbalist brazilian Pele a declarat miercuri că se simte mai bine "în fiecare zi", la aproape două luni după ce a părăsit spitalul în urma extirpării unei tumori la colon.

270 afișări
Imaginea articolului Pele, la două luni după ce a ieşit din spital: „Mă simt mai bine de la o zi la alta”

Pele, la două luni după ce a ieşit din spital: „Mă simt mai bine de la o zi la alta”

„Prieteni, a trecut ceva timp de când am vorbit despre asta. Vreau să vă anunţ că mă simt bine. Mă simt mai bine în fiecare zi", a scris brazilianul pe Twitter un Pele .

„Cred că nici măcar masca de protecţie nu-mi poate ascunde fericirea. Vă mulţumesc foarte mult tuturor celor care îmi trimiteţi zilnic energie pozitivă".

Mesajul său nu dă însă niciun indiciu despre evoluţia chimioterapiei la care este suspus.

Pele, care a împlinit 81 de ani în octombrie, a declarat în septembrie că va face chimioterapie pentru o tumoare descoperită în timp ce se afla la un control medical de rutină, la Sao Paulo.

Ulterior, el a făcut ca fanii din întreaga lume să se teamă pentru sănătatea sa, după ce le-a spus pe Twitter: „Vă sugerez să începeţi să vă trageţi sufletul pentru a sărbători împreună cu mine, pentru că cu fiecare zi care trece mă apropii tot mai mult de a marca un gol".

Fostul jucător de la Santos, New York Cosmos şi Brazilia a avut o serie de probleme de sănătate în ultimul deceniu, în special la şold.

Considerat drept unul dintre cei mai mari jucători din toate timpurile, Pele este singurul fotbalist care a câştigat de trei ori Cupa Mondială, ridicând trofeul cu Brazilia în 1958, 1962 şi 1970.

A marcat peste 1.000 de goluri într-o carieră strălucitoare care a trecut dincolo de sport pentru a deveni una dintre cele mai cunoscute personalităţi ale planetei.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici