Pele: Maradona a acceptat să fie selecţionerul Argentinei doar pentru bani

Brazilianul Pele, legendă a fotbalului mondial, a lansat un nou atac la adresa selecţionerului Argentinei, Diego Maradona, acuzându-l că a preluat echipa doar pentru bani, informează cotidianul argentinian Ole.

22 afișări
Imaginea articolului Pele: Maradona a acceptat să fie selecţionerul Argentinei doar pentru bani

Pele: Maradona a acceptat să fie selecţionerul Argentinei doar pentru bani (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Maradona a acceptat acest post pentru că avea nevoie de o slujbă şi de bani. Am văzut că Argentina s-a calificat cu greu. Însă nu este vina lui Maradona, ci a celor care l-au angajat", a declarat Pele.

Reacţia lui Pele vine după ce Maradona nu a fost de acord cu fostul fotbalist brazilian, care susţine că Africa de Sud nu are capacitatea de a găzdui Cupa Mondială.

Pele spune că mereu l-a ajutat pe Maradona şi nu înţelege reacţia acestuia. "Nu înţeleg câteva lucruri. Când a făcut prima emisiune de televiziune (n.r. - La noche del Diez în 2005) şi avea nevoie de ajutor am mers la Buenos Aires, am jucat fotbal cu el şi l-am ajutat. Apoi am încercat să-l ajut cu unele reclame, însă ori întârzia, ori nu venea deloc: Văd că şi-a amintit de mine şi în Africa de Sud. Probabil mă iubeşte mult", a declarat Pele.

Fost ministu al sportului, Pele a afirmat că nu intenţionează să antreneze vreodată Brazilia pentru că "nu vrea să sufere la fel ca actualul selecţioner, Carlos Dunga".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici