Pele: Nu mi-a fost teamă că o să mor

Fostul fotbalist brazilian Pele, în vârstă de 74 de ani, a declarat, marţi, că nu s-a temut de moarte, după ce a avut complicaţii renale din cauza cărora a fost internat 15 zile la Sao Paulo.

73 afișări
Imaginea articolului Pele: Nu mi-a fost teamă că o să mor

Pele: Nu mi-a fost teamă că o să mor (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Mulţumesc lui Dumnezeu şi tuturor oamenilor care s-au gândit la mine în China şi Europa, dar şi prietenilor mei din Brazilia. Nu mi-a fost teamă că o să mor, pentru că sunt un om cu trei inimi", a declarat Pele, făcând aluzie la localitatea în care s-a născut "Tres coraçoes" (Trei inimi) din statul Minas Gerais.

Totuşi, el a menţionat că la un moment dat a fost îngrijorat şi s-a gândit: "Oh, Dumnezeu m-a uitat!"

El a glumit şi a afirmat că aşteaptă să evolueze la Jocurile Olimpice de la Rio din 2016: "La Jocurile Olimpice de la Rio avem dreptul la trei jucători de peste 23 de ani, eu sunt unul dintre ei", a spus Pele, înainte de a părăsi spitalul Albert Einstein.

Fostul internaţional brazilian Pele a fost externat, marţi, după ce fusese spitalizat în 24 noiembrie, la câteva zile după ce a fost operat pentru înlăturarea unor calculi renali.

Starea de sănătate a lui Pele, spitalizat din cauza unei infecţii urinare, s-a înrăutăţit la finalul lunii noiembrie şi fostul internaţional brazilian a fost mutat într-o unitate de terapie specială. Pele a părăsit săptămâna trecută unitatea de terapie specială.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici